Peltea de mere cu mure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 3 borcane de 2
  • 5dl.):1kg. mere
  • 500gr. mure
  • 1/5l. apa
  • 2
  • 5dl. vin alb
  • 2linguri miere
  • 350gr. zahar;

Mod de preparare

Merele se spala si se taie marunt. Se pun intr-o cratita impreuna cu murele, se adauga apa si vinul, mierea si se fierb45 min. in cratita acoperita, pe foc mic.Se strecoara si sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se fierbe 4min., se ia de pe foc, se pune in borcane si se capseaza.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise