Pene alla Carbonara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g Penne
  • sare
  • 100g bacon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 75 ml. vin alb sec
  • 2 oua
  • 30 g parmezan ras
  • piper(preferabil proaspat macinat)

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg. In acest timp se taie bacon-ul in cuburi si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu parmezanul sare si piper. Se amesteca bacon-ul cu ouale, parmezanul si pastele. Deasupra se presara piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise