pene picante

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste pene
  • 400g piept de pui dezosat
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu unt
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, rumeneste carnea taiata cubulete.

Adauga apoi ceapa calita, usturoiul zdrobit, ardeii tocati si cimbru. Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc, nu mai mult de 10 min.

Scurge pastele, dupa care trece-le printr-un jet de apa rece. Aseaza-le apoi intr-o cratita cu putin unt topit. Dupa 2-3 min,pun epastele in farfurii si serveste-le cu sosul de carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise