Penne alla Puttanesca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne (sau alt tip de paste) 350 g
  • ansoa 6 bucatele
  • masline 20 de bucati
  • capperi 1/2 lingurita
  • rosii 5-6 bucati sau o cutie
  • ulei de masline
  • usturoi
  • patrunjel
  • ardei iute

Mod de preparare

In timp ce se fierbe pasta, se pune intr-o tigaie uleiul si usturoiul la prajit, se adauga ansoa, maslinele taiate, rosiile, sare, piper, se lasa la fiert 10 min., se adauga capperi, ardeiul iute si patrunjelul, se amesteca cu pasta cand e fiarta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise