1. Pennele se pun la fiert in apa sarata, dupa se scurg de apa.
2. Se spala sparanghelul, se curata partea inferioara a acestuia, dupa care se taie felii.
3. Ceapa se curata si se taie marunt, iar sunca se taie in cubulete.
3. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul, se pune ceapa la calit si sunca taiata cubulete. Se adauga sparanghelul, il prajim putin timp impreuna cu ceapa si sunca.
4. Se amesteca frisca cu sosul de rosii, dupa care amestecul se toarna in tigaie si se infierbanta impreuna cu zarzavaturile. Se lasa pana amestecul devine cremos, se adauga pennele scurse de apa. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si se lasa sa dea 2-3 clocote.
5. Pastele fainoase se repartizeaza pe patru farfurii preincalzite, peste care se presara patrunjelul verde tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise