Penne cu ton

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne,
  • 1 conserva ton bucati,
  • pasta de rosii,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 ardei rosu,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • masline,
  • telemea.

Mod de preparare

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare.

In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi si ardeiul gras taiat feliute. Se adauga pasta de rosii si se fierbe pana se ingroasa.

La sfarsit se adauga sare, piper, cimbru si maslinele.

Peste sosul de rosii se adauga tonul. Se adauga si pastele si se mai lasa 1 minut pe foc pana se patrund si pastele. Se presare pe deasupra telemea rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise