Penne cu vinete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g prosciutto
  • - 200 g vinete crude
  • - 2 linguri sos pesto
  • - 250 g penne ( preferabil integrale)
  • - 100 g branza feta cat mai cremoasa
  • - 1 ceapa rosie marisoara

Mod de preparare

- Se fierb pastele

- In acelasi timp in wok se calesc fasii subtiri de vinete si de prosciutto ( in aproximativ 10 minute vinetele ar trebui sa se inmoaie, si prosciutto sa devina crocant)

- Ceapa rosie se taie cubulete mici si se freaca usor cu sare si cateva granule de zahar brun ( un varf de cutit)

- Branza feta se taie cubulete

- In castron se pun pastele fierbinti, apoi se toarna vinetele cu prosciutto, se adauga sosul pesto, ceapa si cuburile de feta

- Se amesteca si daca e necesar se mai adauga sare si piper

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise