Caliti ceapa in putin ulei de masline apoi adaugati bulionul, busuiocul, sarea, putin piper negru si, daca e cazul, putin zahar (pt . a reduce aciditatea rosiilor).
Prajiti jambonul taiat feliute subtiri apoi lasati-l sa se scurga de ulei (se vor folosi la final).
Sosul va fi gata in 15 min. In acel moment, e timpul sa combinati intr-o tigaie inalta si larga, feliutele de jambon, sosul de rosii, pastele fierte (in apa cu sare cit scrie pe punga)si sa puneti totul la foc viu. Cind s-a legat compozitia se adauga 2 linguri de smintina si se amesteca repede. Se portioneaza in farfurii si se presara brinza rasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise