Penne Rigati cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400 g penne rigati
  • * 4 rosii
  • * 1 ardei gras
  • * 1 morcov
  • * 2 catei usturoi
  • * 1 ceapa
  • * sare,piper,busuioc
  • * 1 cana mazare
  • * 1 cana boabe porumb
  • * 50 g unt

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.

Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le \"tragem\" in unt,intr-o tigaie teflonata.

Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.

Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.

Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise