Peste cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste late
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ardei iute
  • 2 lamai verzi
  • 100 g conopida
  • 2 morcovi
  • 250 g peste afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie. 1 lingura amidon
  • 100 ml vin alb
  • scortisoara
  • 2 linguri de cocos ras

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, iar apoi se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.

Conopida spalata se rupe in buchetele mici.

Morcovii curatati se taie rondele.Ardeiul iute se curata si se taie marunt.

Lamaile se taie felii si se curata de coaja.

Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie.

Legumele se adauga in cratita si se calesc in ulei.

Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa.

Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise