Peste picant (reteta din Caraibe)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 catel de usturoi,
  • cate 2-3 fire de patrunjel,
  • cimbru,
  • maghiran si busuioc,
  • 1 ardei iute rosu (mic),
  • 2 cuisoare,
  • 2 lamai,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • sare,
  • piper macinat.

Mod de preparare

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele.

Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda.

Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise