Peste prajit cu mujdei verde

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 burta de novac
  • sare
  • 5 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • Mujdei verde:
  • 1 leg usturoi verde
  • 1 capatana mica de usturoi vechi
  • 1 mana de frunze de lamaita
  • 1 rosie mica
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • cateva picaturi de zeama de lamaie

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte.

Toate ingredientele pentru mujdei se pun in blender, iar dupa procesare, se potriveste sosul de gust, daca este prea gros sau prea iute, se mai adauga putina apa, apoi se rastoarna intr-un bol.

Se serveste pe farfurie pestele, alaturi de mujdei verde si mamaliga.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise