Peste prajit cu usturoi verde

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 1cana faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • 1legatura usturoi verde
  • 1rosie
  • 4linguri ulei de masline
  • 1lingura zeama de lamaie
  • piper,sare

Mod de preparare

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit pe ambele parti, dupa care se scoate pe o farfurie cu prosoape de hartie.

Pentru mujdei, se pune in blender usturoiul curatat, spalat si taiat, sare, piper, ulei, zeama de lamaie si rosia oparita, curatata de coaja si taiata; dupa ce se obtine o pasta, se rastoarna mujdeiul intr-un bol si optional se amesteca cu cateva linguri de iaurt. Se serveste pestele pe farfurie impreuna cu usturoiul verde si mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise