Piept de curcan la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de curcan
  • 250 ml vin alb
  • foi de dafin
  • ienibahar
  • sare

Mod de preparare

Carnea se fierbe cca 30 minute in apa cu sare, apoi se pune intr-o tava in care se toarna cca 1 L din apa in care a fiert . Se adauga vinul, cateva foi de dafin si cateva boabe de ienibahar. Se da la cuptor 30 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise