Piept de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti pui taiati bucatele
  • 500g cartofi taiati cubulete
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri delikat
  • 1 ardei gras
  • O legatura patrunjel

Mod de preparare

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa 5-10 minute, adaugati rosiile taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Stingeti cu apa fierbinte cat sa acopere totul. Puneti delikat si fierbeti pana carnea se inmoaie. Adaugati cartofii si dati totul la cuptor pana se fac cartofii, in jur de 30 de minute. Verificati cartofii, daca apa scade prea mult, mai adaugati o cana-doua. Dupa ce ati luat vasul din cuptor, adaugati verdeata taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise