Piept de pui cu orez si cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Orez (1 pahar)
  • - Cartofi (4-5 buc)
  • - Piept de pui (1 buc)
  • - Ceapa (2 buc)
  • - Faina (3-4 linguri)
  • - Oua (2 buc)
  • - Patrunjel (jum. de legaturica)
  • - Sare, piper, dupa gust

Mod de preparare

Orezul l-am fiert aparte. Cartofii i-am fiert in coaja apoi i-am curatat si i-am zdrobit pana s-au facut consistenta piureului. Pieptul l-am innabusit in putin ulei (2 linguri), l-am scos si l-am dat prin masina de tocat. Ceapa am calit-o un pic in uleiul ramas de la innabusirea pieptului. Amestecam toate ingredientele cu ouale, faina, patrunjelul, potrivim de sare si punem intr-o tava tapetata cu unt si cu faina si dam la cuptor cam o ora (cel putin la mine la cuptorul meu de gaz atita l-am tinut...).

Am servit cind s-a ma racit un pic , cu castraveti murati.

Pofta buna Va doresc !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise