Piept de pui cu piure de cartofi si salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati e piept de pui
  • sare,piper,3 linguri ulei de maline,2 linguri suc de portocale

Mod de preparare

Trecem pieptul de pui prin sosul obtinut din sare,piper,ulei,suc de portocale.

Incingem dubletta,asezam carnea in dubletta. Intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti.

Servim cu garnitura de cartofi piure si salata.

Noi am servit cu salata de toamna cu ghebe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise