Piept de pui cu piure de cartofi si salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati e piept de pui
  • sare,piper,3 linguri ulei de maline,2 linguri suc de portocale

Mod de preparare

Trecem pieptul de pui prin sosul obtinut din sare,piper,ulei,suc de portocale.

Incingem dubletta,asezam carnea in dubletta. Intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti.

Servim cu garnitura de cartofi piure si salata.

Noi am servit cu salata de toamna cu ghebe.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise