Piept de pui cu sos de rodii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -600 gr. piept de pui,
  • -1 varf de cutit de sare,
  • -1 varf de cutit de piper macinat,
  • -1 canita de vin,
  • -1 bucata rodie ,
  • -1 lamaie,
  • -1 baton de scortisoara,
  • -1 lingurita de menta,

Mod de preparare

Pregatim carnea:

Se spala feliile de piept si se pun la scurs, le stropim cu sare si piper si le punem intr-o tigaie incalzita. Le rumenim pe ambele parti,apoi turnam vinul peste piept ,adaugam fructele de la rodie,batonul de scortisoara si putina menta.Lasam sa fiarba la foc mare pana se evapora tot vinul si se rumeneste pieptul putin,apoi oprim focul.

Pregatim sosul:

Punem intr- oala sucul de rodii,adaugam zeama de la jumatate de lamaie,1 lingura de miere,putina menta,putina sare si sfecla rosie taiata felii foarte fine,apoi lasam sa fiarba pana apar bule de sos deasupra,apoi oprim focul.

Pe un platou asezam doua bucati de piept si il strpim din belsug cu sos de rodii si ornam cu felii de sfecla rosie.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise