Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • origano

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano.

Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.

In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.

Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri de apa.Cand au fiert cartofii,se scurg si se pun peste ceapa,se sareaza,se pipereaza si daca sunt prea uscati se adauga putina apa in care au fiert cartofii.Se lasa 2 minute la foc mic.

Facem pieptul de pui pe ambele parti si il servim cu putin suc de lamaie deasupra alaturi de cartofii taranesti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise