PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat

Mod de preparare

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.

Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.

Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise