Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui mai mari.
  • 1 1/5 ciuperci champignion.
  • 1 cutie rosii tocate(pomodore).
  • 1 borcan salata de sfecla rosie.
  • sare,piper,nucsoara,menta.

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat,il taiem in jumatati si il vom pune intr-o tava de yenna,peste care adaugam si cutia de rosii tocate si bagam la cuptor pentru 30 de minute fara capac,deoarece pieptul de pui se face repede.Focul la cuptor trebuie sa fie moderat.Pregatim ciupercile,le curatam,le spalam,le lasam la scurs si apoi le punem intr-o tava,la cuptor pentru 40 de minute la foc molcom.Este o mancare delicioasa si fara prea multe calorii.La acest fel de mancare adaugam si o salata de sfecla rosie si un pahar de vin alb.Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise