Pilaf cu ciuperci si langostine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pilaf
  • -o ceapa
  • -un morcov
  • -jumatate dovlecel
  • -o ceasca orez
  • -4 cesti de apa
  • -250 gr ciuperci
  • -sare( nu prea multa pentru ca ciupercile contin ele sare)
  • piper
  • -un catel de usturoi
  • -marar

Mod de preparare

Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga morcovul si dovlecelul date prin razatoare, se lasa putin, se mesteca si se adauga ciupecile taiate felii.Se adauga sarea, piperul si mararul si se acoprea lasand sa fiarba la foc mic. ciupercile vor dezvolta apa, asa ca vor fierbe inabusit. Cand s-au patrus se adauga orezul se mesteca , apoi apa.se lasa sa fiarba 20 minute.Se ia de pe foc se lasa acoperit.

Se serveste acompaniat de langostine

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise