Pisc genovez (cima a la genoveze)

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -1 pulpa de porc
  • -2-3 morcovi subtiri fierti
  • -cascaval ras,telemea rasa
  • -slaninuta afumata tocata
  • -2 oua fierte tari
  • -carne tocata
  • -piper,sare
  • -patrunjel tocat
  • -busuioc,cimbru
  • -1 cana vin alb
  • -1 ceapa tocata marunt

Mod de preparare

Pulpa de porc intreaga se sectioneaza cu cutitul a.i. sa formeze un buzunar potrivit de gros.

Ceapa tocata,carnea tocata se calesc in tigaie pina se prajeste carnea.Apoi se amesteca cu cascavalul,telemeaua,slaninuta,patrunjel tocat,sare si piper dupa gust.Se aranjeaza in pulpa de porc oualele fierte tari intregi,morcovii intregi fierti si se indeasa pe linga oua si morcovi amestecul de carne cu ceapa si brinza.Dupa ce s-a umplut bine buzunarul,se coase cu o sfoara si se pune intr-o tava la cuptor cu apa,vinul,crengute de bcimbru,bisuioc si frunze de dafin.Se tine la cuptor cam 2 ore,stropindu-se si intorcindu-se ai sa se rumeneasca si sa se fiarba bine.Se scoate,se lasa sa se raceasca cit de cit,se scoate sfoara si se taie felii.Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise