Piure de cartofi cu maioneza a la jan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg de cartofi
  • doua oua
  • doua cepe
  • o jumatate kg ulei
  • un plic sare de lamaie

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja lor. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se pun intr-un castron unde se paseaza si se freaca cu un pic de ulei, piper si sare de lamaie. Se adauga ouale unul fiert si unul crud si se freaca in continuare pana se obtine o pasta omogena. Se potriveste de sare si daca este acra dupa care se adauga ceapa si albusul de la ou se amesteca bine si se da la rece

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise