Pizza

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • faina
  • ulei
  • drojdie verde
  • branza mozarella
  • bacon
  • pepperoni

Mod de preparare

Baza: se face coca din faina, drojdie, apa, ulei cam un sfert, sare.

Coca se imparte in numarul de pizza dorit, se lasa 30 min la crescut acoperita cu un prosop uscat.

Dupa 30 min, prosopul se uda si se aseaza din nou pe coca dandu-se la frigider pt2-3h.

Se intinde coca, se adauga sosul, mozzarella, baconul si pepperoni si se da la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise