Pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 400 g faina
  • 100 g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 ml apa
  • 1 plic drojdie
  • Umplutura:
  • o rola cascaval
  • mezeluri- salam/ sunca/ parizer
  • o cutie ciuperci
  • masline- 200 g
  • suc de rosii

Mod de preparare

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde pe plansa, se pune pe tava (hartie de pergament in tava pt a nu se lipi), se stropeste cu suc de rosii, dupa care se pun mezelurile taiate cubulete, ciupercile si maslinele. Se da la cuptor 30 minute, se scoate se presara cascavalul si se mai lasa cateva minute la cuptor, pana este gata. Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise