PIZZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 grame faina, 1 cescuta ulei de masline, 10 grame drojdie (adica mai putin de jumatate de pachet mic), un raf de sare, apa calduta
  • Compozitie:
  • pasta de bulion de cea mai buna calitate, cascaval, semipreparate (dupa preferinte, dar fara salam), ardei, masline

Mod de preparare

Se framanata aluatul: se topeste drojdia cu putin zahar si se adauga peste faina si sarea; se adauga apa calduta si se obtine un aluat moale apoi se adauga uleiul de masline (acesta este secretuluni aluat de buna calitate). Aluatul trebuie sa sepoata intinde (potrivit de moale).

Se lasa la dospit aproximativ 35 minute, dupa care se intinde in tava unsa cu margarina.

Peste aluat se intinde bulionul, apoi se adauga cascavalul ras, si celelalte ingrediente taiate.

Inainte de a se baga la cuptor se adauga inca o ploaie de parmezan sau cascaval ras. La cuptor se lasa 30 minute.

O pizza buna se obtine din ingrediente de calitate superioara.

Pofta buna !!!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise