Pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 1/2 kg faina, drojdie bere cat o nuca,
  • 1 lg-ta sare,1/2 lg-ta zahar, 2 lg ulei ,un pahar,trei sferturi apa si un sfert lapte.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pana isi dubleaza marimea. Se imparte in trei parti si se intind foi subtiri.Se unge cu sos de rosii si deasupra se pun bucatele de mozzarella.

Aceasta este baza.Fiecare poate completa dupa gust cu salam,sunca presata,ton,fructe de mare,diverse feluri de branza etc. Eu am pus peste mozzarella sunca presata si cateva fire de ruccola.Se aseaza pe foi speciale de copt si se dau la cuptor cam 20 mn la 180°.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise