Pizza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 aluat bulgaresc de pizza de post
  • -Ketchup dulce
  • -350g salam uscat
  • -1cabanos
  • -200g masline verzi fara samburi
  • -1 cutie de ciuperci taiate
  • -400g mozarella

Mod de preparare

Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu Ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile din cutie, iar deasupra se rade multa mozarella. Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, se tine jumatate de ora, se scoate si se presara peste ea Ketchup.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise