pizza " blondy/fracme"cu blat de carne

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 portie
  • 200gr muschi file
  • 100 gr cascaval
  • 1 ciuperca cruda
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1/4 ardei gras verde
  • 1/4 rosie galbena
  • 3 rondele praz
  • 4 masline negre fara samburi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 galbenus ou
  • 50gr sos de rosii.

Mod de preparare

Muschiul file se fasoneaza si se bate la grosimea de 5mm, se asezoneaza cu sare, piper si sos de rosii si se rad 50 gr cascaval pe toata suprafata sa.

Galbenusul de ou se amesteca cuciuperca taiata julien, ardeiul rosu si verde taiat fideluta, si maslinele taiate in doua.

Adaugam compozitia peste carne si o modelam uniform carnii. Se adauga oregano, rosia galbena taiata rondele, prazul si radem inca 50gr cascaval peste tot. Se baga la cuptor 10 minute, la 200 grade.

Se poate servi calda cu un vin demidulce ales, langa o blonda frumoasa.

Pofta buna (arad)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise