Pizza Americana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 600g,15 gr zahar,sare 5 gr,drojdie 30 gr,apa calda 400 ml,
  • topyng:salam,ton,ardei ,rosii,masline,cascaval,crenvusti,ceapa verde tocata marunt,kaizer,tot ce vrei ,ulei 30 gr 2 oua,15 g sos tomat

Mod de preparare

Aluat:Se amesteca 100 mul apa calda cu drojdia ,sare,zahar si se lasa sa se omogenizeze,dupa care adaugam faina,restul de apa si uleiul se framanta bine bine ,dupa care se lasa la dospit.De preferat aluatul se face cu o zi inainte e mai bun lasat la firgier.

Duap ce a crescut se intinde pe o tava in prealabil unsa cu putin ulei,(tavita de teflon )cea mai buna se unge cu sos de tomate foaia dupa care se adauga toate ingredientele la urma se pun ouale batute si se rade iar cascaval .Se da la cuptoul preincalzit cam jumatate de ora se serveste calda

Pofta mare

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise