Pizza Andre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrama de pui/porc/carnaciori/salam dupa gust cat mai mult
  • 3 , 4 oua ; 3 linguri ulei ptr uns tava; un borcan de lapte acru de aprox 400 gr; faina ( cat pentru a obtine o pasta asemanatoare cu Danette ) sare, piper, un borcan cu ciuperci, delicat, cascaval si/sau branza rasa, cat sa acopere tava, masline maruntite

Mod de preparare

se bat ouale, se adauga laptele acru, sarea, piperul, delicatul, si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana. se toarna in tava de la cuptor, tava intinsa si putin adanca, unsa cu ulei.

dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le presarati deasupra blatului lichid. adaugati in ploaie cascavalul si branza rasa, mai adaugati piper si dati la cuptor ptr aptox 45 min ( se verifica din cand in cand )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise