Pizza Andre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrama de pui/porc/carnaciori/salam dupa gust cat mai mult
  • 3 , 4 oua ; 3 linguri ulei ptr uns tava; un borcan de lapte acru de aprox 400 gr; faina ( cat pentru a obtine o pasta asemanatoare cu Danette ) sare, piper, un borcan cu ciuperci, delicat, cascaval si/sau branza rasa, cat sa acopere tava, masline maruntite

Mod de preparare

se bat ouale, se adauga laptele acru, sarea, piperul, delicatul, si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana. se toarna in tava de la cuptor, tava intinsa si putin adanca, unsa cu ulei.

dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le presarati deasupra blatului lichid. adaugati in ploaie cascavalul si branza rasa, mai adaugati piper si dati la cuptor ptr aptox 45 min ( se verifica din cand in cand )

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise