Pizza casei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 250gr. branza dulce vaci
  • 200 gr.smantana
  • 250-300gr.faina
  • cateva masline fara samburi
  • 200 gr. mezeluri (sunca praga
  • pastrama porc
  • muschi file sau carnati cabanos)
  • 1 praf de copt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • condimente ptr
  • pizza
  • 1 lingurita de sare
  • piper macinat
  • 100 gr.cascaval ras
  • optional 1-2 rosii.

Mod de preparare

Branza de vaci(poate fi si telemea dar, in acest caz se va creste cantitate de smantana, iar telemeaua se va rade pe razatoarea cu gaurile mari) se amesteca cu smantana, ouale, mezelurile taiate bucati mici sau feliute, maslinele,sarea si mirodeniile dupa gust.Se adauga apoi faina si praful de copt (nu trebuie dizolvat).Va rezulta un aluat care va curge. Eu folosesc o tava rotunda, gen tarta( in cazul in care folositi tava obisnuita de aragaz dublati cantitatile). Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se netezeste cu o lingura. Rosiile se taie felii si se aseaza deasupra aluatului. Se presara cascavalul ras si se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, cca.40-50min.(pana se rumeneste). Se serveste cu sos ptr. pizza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise