Pizza cu afumaturi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:500g faina de grau
  • 3 oua
  • 25g drojdie
  • delikat
  • 250ml de sifo sau apa minerala1 1 lingurita praf de copt
  • 200g parizer afumat
  • 3 carnaciori afumati
  • cascaval
  • masline si o cutie de ciuperci

Mod de preparare

Se pune intr-un vas mai mare cana cu apa minerala, drojdia, delikatul, 1 ou si se bate. Dupa ce se bat cele de mai sus treptat, se pune faina pana faci o compozitie nu prea tare, dar nici moale si se pune si lingurita de praf de copt stins in otet, se toarna in tava si se pun parizerul taiat cubulete sau fasii carnaciorii, maslinele, ciupercile si cascavalul ras. Inainte sa scoti tava din cuptor bati cele 2 oua ramase si le pui deasupra la pizza si mai lasi 10 min la cuptor. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise