Pizza cu carne si spanac (reteta italiana)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj moraraita (deoarece are 2 foi de foietaj)
  • o punga spanac congelat
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Se caleste spanacul si jumatate din sunca presata taiata marunt intr-o tigaie (preferabil de teflon), se adauga cateii de usturoi taiati marunt si cascavalul ras. Se mai caleste putin pana se topeste cascavalul si se omogenizeaza compozitia.

Intr-o tava se aseaza hartia de copt dupa care o foie de foetaj. Cealalta jumatate din sunca presata se taie feliute si se aseaza pe foaie, pe urma se aseza spanacul preparat si cealalta foaie de foietaj. Se baga la cuptor cca 30 -35 min. pana se rumeneste.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise