PIZZA CU CARNE TOCATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • un pahar apa
  • un pahar ulei
  • 23 linguri faina
  • Pentru umplutura:
  • 500 g carne tocata amestec vitel si porc sau numai carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • pasta de tomate dupa gust
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare,piper,cimbru
  • menta proaspata sau uscata

Mod de preparare

Se pregateste aluatul din apa,ulei si faina.Aluatul se intinde cu mana direct in tava,dand forma tavii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Tava se unge inainte cu putin ulei .

Rosiile se spala si se taie felii rotunde pentru ornat .

Carnea tocata se inabusa 10-15 min impreuna cu ceapa tocata marunt,verdeata tocata fin, sare, piper, menta, cimbru,pasta de tomate dupa gust si se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se intinde uniform peste blat,rosiile taiate rondele se aseaza deasupra si se introduce la cuptor pana se coace frumos.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise