Pizza cu ciuperci si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * Pentru aluat:
  • * 150 ml apa
  • * 10 g drojdie
  • * 2 linguri ulei
  • * 1/2 lingurita sare
  • * 1/2 lingurita zahar
  • * 250-260 g faina
  • * Pentru umplutura:
  • * 200 g sunca din piept de pui
  • * 4-5 ciuperci proaspete
  • * 100 g boabe porumb (congelat)
  • * 100 g mozzarella
  • * Pentru sos:
  • * 150 ml suc de rosii
  • * 2 catei usturoi
  • * 1/2 lingurita zahar
  • * sare,piper,busuioc

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate.

Intre timp am pregatit sosul de rosii.

Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul condimentelor.Am lasat la racit.

Aluatul l-am intins in tava,am uns cu sosul de rosii,apoi in ordine...sunca taiata cubulete,ciupercile,boabele de porumb si mozzarella.

Am dat la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise