Pizza cu iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coca:
  • 100 g iaurt
  • 200 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 600 g faina
  • Umplutura:
  • cascaval, sos de rosii, afumatura, rosii, masline, ardei gras,ciuperci.(tot ce vreti).

Mod de preparare

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore.

se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se intinde branza rasa (cascaval), se adauga cipercile, afumatura, maslinele, ardeiul gras.

Se da la cuptor. Inainte de a se coace bine, se scoate din cuptor si deasupra se intinde un ou batut, amestecat cu sos de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise