Pizza cu mere si ardei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2-4 persoane): 1 ceapa mica,
  • 125 g branza de vaci,
  • 1/2 lingurita marar uscat,
  • 2 aluaturi de pizza (a 150 g),
  • 1 mar mare (Golden auriu),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 150 g mozzarella,
  • 50 g cascaval.

Mod de preparare

Curatati ceapa, taiati-o bucati mai mari si maruntiti-o apoi in robotul de bucatarie. Adaugati branza de vaci si mararul si amestecati-le bine, pana ce obtineti o pasta omogena. · Spalati marul, taiati-l felii groase de circa 3 mm (pe orizontala) si indepartati partea lemnoasa si semintele.

Intindeti pasta de branza, ceapa si marar pe aluaturile de pizza. Spalati ardeiul, indepartati nervurile si semintele si taiati-l fasii - pe orizontala. Taiati si mozzarella felii.

Puneti peste stratul de branza un strat de mere, unul de ardei si unul de mozzarella. Radeti cascavalul si presarati-le peste cele doua pizza.

Presarati si putin marar uscat, dati-le la cuptorul incins la 220gr. si lasati-le circa 10 minute, pana ce branza incepe sa faca basici si sa se rumeneasca. Nu uitati sa verificati daca aluatul este suficient de copt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise