Pizza cu muschi de caprioara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina.
  • 150 ml apa.
  • 150 ml lapte.
  • 25 g drojdie.
  • 300 g muschi de caprioara afumat.
  • ulei, sare, piper, busuioc.
  • 1 salata verde.
  • 4 rosii.
  • 1 ardei capia.
  • o jumatate de ardei iute.
  • 200 g cascaval.
  • 3 catei de usturoi.
  • zahar.
  • 1 ceapa.

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Ardeiul capia si ardeiul iute se curata de seminte si se toaca marunt. Ceapa si usturoiul se taie cubulete. Se incing 3 linguri de ulei intr-o cratita, se adauga legumele tocate, sarea, piperul si se fierb pana cand se ingroasa sosul. Intr-un castron se amesteca drojdia cu apa calduta, o lingurita de sare, zaharul tos si putina faina. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca. Se adauga laptele caldut, doua linguri de ulei, se toarna in mijlocul fainii si se framanta totul pana rezulta un aluat potrivit de tare. Se lasa sa dospeasca. Se intinde o foaie din aluat, se aseaza foaia de aluat intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu sos de rosii, se rade cascaval si se aseaza feliile de muschi de caprioara. Se rade cascaval deasupra, se presara busuiocul uscat, frunzele de salata si se introduce tava in cuptorul incins. Se serveste cu sos de rosii si busuioc verde tocat. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise