Pizza cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * Pentru blat:
  • * 1 lingurita drojdie uscata
  • * 1/2 lingurita sare
  • * 1/2 lingurita zahar
  • * 1 lingura ulei
  • * 100 ml apa calduta
  • * 200-250 g faina
  • * Pentru sos:
  • * 200 ml suc de rosii
  • * 1/2 piept de pui
  • * 2 catei usturoi
  • * 1/2 lingurita zahar
  • * sare,piper,oregano
  • * In plus:
  • * 150 g cascaval
  • * ciuperci
  • * masline

Mod de preparare

Blat:

Toate ingredientele le punem la masina de paine,la programul de framantare+dospire.

Sos:

Sucul de rosii il punem la fiert cu usturoi,sare,piper,zahar si oregano.

Pieptul de pui il taiem cubulete si-l adaugam peste sucul de rosii. Mai dam cateva clocote,dupa care lasam la racit.

Aluatul il intindem in tava unsa cu putin ulei,in strat subtire.

Adaugam sosul de rosii cu piept de pui,apoi ciupercile.

Acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mare.

Punem si maslinele din loc in loc.

Se coace in cuptorul incins la 190 de grade,pentru 25 de minute,pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise