Pizza cu sunca de Praga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat;150 ml apa calduta,un praf de sare ,15 g drojdie proaspata,o ligura de ulei de masline,cca 350 g faina
  • umplutura;3 linguri sos de pizza,150 g mozzarella,250 g sunca de Praga ,10 g oregano,5 ciuperci,2 oua,100 g cascaval

Mod de preparare

Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit de tare care se acopera si se lasa sa creasca ,cca 30 minute.Se intinde aluatul crescut in foaie de cca 0,5 cm care se aseaza in tava rotunda unsa cu un pic de ulei de masline apoi se toarna sosul de pizza(eu am avut sos de casa),se presara mozzarella taiata fasii,ciuperci feliate subtire si fasii de sunca de Praga .Se bat 2 oua ,se rasfira pe toata suprafata pizzei apoi se rade cascaval si se da la coptt ccca 15 minute.Se serveste calda!!

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise