Pizza cu sunca si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 blaturi pentru pizza
  • 250 g ciuperci
  • 250 g sunca
  • 3 felii de kaizer
  • 1 ceapa verde
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 4-5 linguri ketchup dulce sau bulion
  • 150 g cascaval sau parmezan
  • 1 lingura margarina
  • cimbru, busuioc, piper ;

Mod de preparare

Sunca si kaiezerul se taie in cubulete;

Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei, peste care se pune caizerul, sunca si ciupercile. Se inabusa cateva minute;

Ketchup-ul sau bulionul de rosii se amesteca cu putina apa, busuioc, cimbru si pier dupa gust;

Blaturile de pizza se trec prin lapte, apoi prin ou batut si se prajesc pe ambele parti in ulei;

Se asaza blaturile pe o tava unsa cu margarina, se acopera cu continutul de legume si mezeluri, se toarna ouale batute, apoi sosul de rosii sau ketchup, iar la sfarsit se presara cu cacaval sau parmezan;

Se preincalzeste cuptorul, apoi se intorudce tava pentru 5-10 min, la foc mediu.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise