Pizza cu ton

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 250 gr faina, 100 gr apa, drojdie, sare, 3 linguri lapte praf, oregano, 1 lingura ulei masline
  • Ingrediente: 1 conserva ton bucati, 30 ml kechup, 1 lamaie, 1/2 ardei, 15-20 masline, 100 gr cascaval

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.

Se lasa la crescut timp de 15-20 minute.

Intr-un vas de pizza uns cu margarina intindem aluatul peste care stropim cu ketchup. Tonul din conserva il scurgem bine de lichid, il pasam si il presaram peste aluat. Adaugam apoi ardeiul taiat felii subtiri, masline si felii subtiri de lamaie. La final radem cascavalul si punem la foc tare pentru 15 minute.

Dupa 15 minute scoatem vasul din cuptor si-l acoperim pentru 5 minute cu un prosop gros.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise