Pizza cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 porţie aluat de pizza (110-120 grame)
  • 4 linguri sos de roşii pentru pizza
  • 80g mozzarella sau cascaval ras
  • 1 conservă de ton în ulei sau apă
  • 1 ceapă roşie medie
  • 50 g masline negre rondele
  • 1 linguriţa rasa de oregano uscat

Mod de preparare

Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în rondele subţiri.

Întindeţi foaia de aluat într-o formă circulară, subţire si i potriviţi într-o tavă rotundă sau pe dosul unei tăvi normale.

Întindeţi sosul pe toată suprafaţa aluatului,apoi presăraţi jumătate din cantitatea de mozzarella rasă.

Distribuiţi uniform tonul, şi rondele de ceapă peste brânză,apoi presăraţi restul de brânză şi oregano peste.Adăugaţi măslinele negre si coaceţi pizza la foc iute timp de 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise