Pizza de casa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat:600gr faina
  • un cubulet drojdie[30 gr]
  • 50ml ulei
  • 20 gr zahar
  • sare topping:mezel[salam
  • kaiser]
  • ciuperci
  • cascavalsau mozzarella
  • masline feliate
  • rosii
  • ardei rosu si verde.

Mod de preparare

Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml apa calda ,se framanta si se lasa lacrescut.Intre timp cascavalul sau mozzarella se rade,ciupercile se feliaza,ardeiul se taie fasii subtiri,rosiile se taie si ele felii subtiri,iar salamul sau kaiserul se taie cuburi mici.Se ia 250 gr aluat,se formeaza o chifla si apoi se intinde pe o planseta pana cand ajunge de grosimea de 6-7 mm,dupa care se pune intr-o tava.Peste acest blat se pun ingredientele ,salam,kaiser,ardei,ciuperci,se presara cascavalul [mozzarella]deasupra dupa care adaugam feliile de rosii si introducem in cuptorul incins la 280grade,pentru 7-8 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise