Pizza de iarna cu gogosari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 100 gr lapte dulce
  • carnati porc
  • salam porc
  • kaiser porc
  • 2 oua
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri suc rosii
  • 200 gr gogosari in otet
  • 1 pachet branza topita felii

Mod de preparare

Se face aluat din faina cu drojdia muiata in laptele caldut. Cand s-a omogenizat lasam la crescut pentru jumatate de ora. In acest timp taiem felii subtiri salamul, carnatii si kaiserul. Gogosarii ii taiem felii lungi. Oul se bate spuma impreuna cu mustarul si sucul de rosii.

Intindem paine in strat subtire si presaram carnatii, salamul si kaiserul. Stropim cu oul batut toata suprafata pizzei si adaugam branza topita rupta bucatele.

Se lasa la foc iute timp de 15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise