Pizza economica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 paini (cumparate cu o zi in urma)
  • branza de vaca mai tare
  • kaiser
  • 200 ml lapte (apa)
  • sunculita
  • 5 oua
  • ketchup
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente

Mod de preparare

Painea se taie felii, se inmoaie in lapte. Feliile se aseza in tava unsa cu ulei foarte bine, una langa alta, iar in zonele unde raman goluri se umplu cu paine, formandu-se un strat fara goluri si bine strans. Se pune la cuptor 2 minute. Kaiserul si sunculita se taie felii si se maruntesc dupa preferinta, apoi se adauga in tava si se lasa 5-10 minute cat sa inceapa sa sfaraie putin. Se adauga apoi ketchup, se mai da la cuptor 2 minute, apoi se pune branza data pe razatoare si se mai lasa 5 minute. Intre timp se bat oualele spuma, peste care se adauga sare si condimente. Se pun si ouale si se mai lasa 10-15 minute pana se omogenizeaza. Cand este aproape gata se poate pune pe deasupra si masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise