Ceapa se toaca marunt, parizerul se taie cubulete, carnatii si crenwustii feliute, se calesc ceapa si mezelurile dupa care se pun ciupercile, piperul, cimbrul, bulionul, mustarul. Se mai lasa 2 minute si se adauga mararul tocat marunt se opreste focul.
Separat intr-un castron se bat ouale bine, se adauga laptele si faina in ploaie, sa nu se faca cocoloase, se pune uleiul si se mai amesteca sa se omogenizeze bine. Se tapeteaza tava cu ulei si faina, se toarna aluatul dupa care se pune cu lingura sau cu mana compozitia de mezel.
Se da la cuptor pt 20 de minute. Se scoate, se rade branza (nu cascaval), se intoarce si se mai da la cuptor pt 10 -20 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise