Pizza Ioana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • un iaurt mare
  • 5 oua
  • 1/2 cub drojdie
  • sare
  • oregano
  • cascaval
  • ciuperci
  • masline
  • sunca
  • 1 ardei gras
  • o rosie

Mod de preparare

Se amesteca doua oua cu 1/2 iaurt, cu drojdia, faina si sare dupa gust. Se face un aluat ceva mai consistent decit cel de clatite si se lasa sa se odihneasca.

Se taie sunca, se rade cascavalul si impreuna cu maslinele se asaza peste aluat dupa ce acesta a fost asezat in tava. Se taie ardeiul si rosia si se asaza peste aluat, se presara oregano si se pune cealalta jumatate de iaurt peste intreaga compozitie.

Se da la cuptor si dupa 10 minute se pun celelalte 3 oua batute. Dupa alte 10 minute pizza este gata.

Se serveste de preferinta calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise